L. Mertens & Co nv

In 1949 besloot Louis Mertens zijn ervaring in de bouw voor eigen rekening te gebruiken en hij begon als aannemer met een éénmanszaak in Mol-Gompel. Met de jaren groeide zijn bedrijvigheid en in 1975 werd de éénmanszaak omgevormd tot een BVBA. Halverwege de jaren '80 kreeg de firma Mertens de gelegenheid ook schrijn- en timmerwerken in eigen beheer uit te voeren door de toen gevestigde firma Wils over te nemen.

In 1989 werd overgeschakeld naar een Naamloze Vennootschap en de kantoren, werkplaatsen en magazijnen werden overgebracht naar Industriezone Berkebossen in de Industrieweg 8 in Balen. In datzelfde jaar werd ook Immo Mertens opgericht, die zich vooral bezig houdt met aankoop van gronden en verkoop van eigen opgerichte appartementen.

Sinds 2013 zijn we VCA-gecertificeerd voor algemene aannemingen en schrijnwerkerij.


Derde generatie

De kleine familiale onderneming is uitgegroeid tot een vaste waarde in de bouwwereld. Momenteel staat de derde generatie aan het roer.

Bedrijfsterreinen

Op de Industrieweg 8 in Balen vindt u onze magazijnen, ateliers en kantoor. Contacteer ons voor een afspraak.

Werken bij Mertens nv

Hoogstaande prestaties worden geleverd door een sterk team. Wil jij ons team versterken? Kijk dan in onze openstaande vacatures of stuur een vrijblijvende sollicitatie.

Groep Mertens nv

Sinds 1989 behoren Mertens bouw, Immo Mertens en Wils & Co bvba Schrijn- en timmerwerken tot de Groep Mertens nv.

Immo Mertens

Houdt zich vooral bezig met de aankoop van gronden en verkoop van eigen opgerichte appartementen.

Wils Schrijnwerk

Schrijn- en timmerwerken in eigen beheer. Ontdek hier onze realisaties en mogelijkheden.